20 години "Караджъ Турс", 20 години пътуваме заедно с Вас! Годината започва с 20 лева отстъпка, подарък от нас!    ГРАБНИ ВАУЧЕРА, СЕГА!

Банкок, Тайланд

Банкок - Туристически Дестинации и Забележителности

Банкок е столицата и най-големият град на Тайланд. Разположен е при устието на река Чао Прая в Тайландския залив. Според преброяването от 2022 има население от 5 152 240 души. Банкок е също и една от 76-те провинции на Тайланд, градът е и политическият, икономически и социален център на страната.Банкок ще ви приветства както с бляскави небостъргачи, така и с исторически храмове и луксозни хотели. Минало, настояще и бъдеще са хармонично преплетени. Посетете плаващите пазари, повозете се на известните тук-тук, разучете нощния живот на града или се пазарете за цената, докато пазарувате.Посещението на Банкок не завършва с обиколка на Големият дворец и храмовете, разпръснати из целия град и по течението на реката. Градът е домакин на множество културни събития и изложения.
Столицата на Тайланд пази славното минало и историческите забележителности и храмове и в същото време не спира да развива нови културни и развлекателни атракции, които предлага на посетителите си.

повече за Банкок

какво е времето

Кога да посетим Банкок

популярни Популярни дестинации