20 години "Караджъ Турс", 20 години пътуваме заедно с Вас! Годината започва с 20 лева отстъпка, подарък от нас!    ГРАБНИ ВАУЧЕРА, СЕГА!

Джемал Лютфи

Джемал Лютфи

Управител

Джемал Лютфи (Джемал Кара) е роден през 1977 г. в гр. Шумен, България.

По време на голямата изселническа вълна през 1989г. заедно със семейството се изселва в гр. Истанбул.

Завършва средното си образование в Истанбул, след което се връща в България, за да продължи образованието си и да учи Управление на туризма.

От 1994 г. до 1998 г. работи в Истанбул като гид и управител на фирма. През 1998 г. е един от създателите на Караджъ Турс.

Джемал Лютфи е съдружник или управител в: Kplus tekno-loji, платформа за туризъм Bookingagora, фирма за здравен туризъм Медикъл Караджъ, фирма за реклами и програмиране Super Media, търговия с медицински стоки The Masks, логистика Himlogistiks, фирма за търговия на леки и тежки стоманени конструкции New Home, със седалища в Турция и на Балканите.

През годините, натрупания опит, придобитите умения, биват възнаградени и г-н Лютфи, става част от управителният съвет на Българско-турска търговско-индустриална камара (BULTISAD); участва в различни структури на Dünya Türk İş Konseyi (DTİK) и World Turkish Business Council (DEIK).

Сигурни сме, че и сами може да организирате своето пътуване – но, защо?

Ние, в Караджъ Турс, знаем как да намерим най-доброто предложение, като Ви спестим време и пари. Благодарение на нашите международни контакти, Ви предлагаме най-доброто туристическо обслужване, като разполагаме с портфолио от над 260 000 топ хотела по света, авиокомпании, компании за коли под наем и други.

За нас

„Караджъ Турс” е oснована през 1998 г. в Истанбул и е член на TURSAB, БАТА, АБТТА, IATA. През 2004 г. „Караджъ Турс” разширява своята офисна мрежа в Турция, България, Македония и Хърватска. Днес фирмата работи с над 1500 агенции, които предлагат продуктите й. Фирмата планира в най – близко бъдеще да развие своята офисна мрежа в страни като Гърция, Сърбия, Румъния и други балкански и европейски държави. Това я прави фирмата с най-развита офисна мрежа на Балканите.

От самото създаване на „Караджъ Турс” до днес, прогресивното й развитие я нарежда сред най-утвърдените имена в туристическия бранш. Смело можем да твърдим, че това се дължи на нашите упоритост, креативност и професионализъм. Ние държим на развитието и обучението на кадрите си, според тенденциите на световните пазари! Над 100 партньора, над 1500 турагента и туроператора от целия Балкански полуостров и Европа ни се довериха и избраха да работят с нас! През изминалата година над 100 000 души от ни се довериха и избраха да пътуват с нас! Доверете ни се и Вие!

За нас

Нашата мисия

Ние в „Караджъ Турс” знаем колко са важни развитието, новаторското мислене и свежите идеи! От 2010 г. фирмата предлага пътувания и в централна Европа като основен акцент заемат дестинации като Испания, Франция и Италия, обиколни екскурзии и почивки, както и голямо разнообразие от екскурзии на Балканските страни. Съвместно с наши партньори, предлагаме почивки в най-предпочитаните туристически дестинации на световно ниво. „Караджъ Турс” се грижи за Вашето пълно обслужване като Ви предлага автобусни и самолетни билети, рент-а-кар, наем на яхти и спортни съоръжения, трансфери и всичко останало, което е необходимо за Вашето приятно прекарване и почивка по света!

Караджъ Турс в цифри

26 Години в бизнеса
Над 1500 агенти са на Ваше разположение
50 000+ Продадени екскурзии

Над 1 000 000+ обслужени клиенти

99.95+ доволни клиенти, след реални екскурзии и почивки с Караджъ Турс