ВАУЧЕР ЗА ПОДАРЪК

Караджъ Турс предлага възможността да направите един незабравим и оригинален подарък, независимо от повода – рожден ден, сватба, годишнина; израз на благодарност; награда или просто изненада за любим човек – ваучерът за мечтано пътуване или почивка със сигурност ще зарадва истински своя притежател!

Ваучерът за подарък е предплатена туристическа услуга: хотелско настаняване в страната и чужбина, самолетен билет, почивка, екскурзия, круиз или друга услуга, предлагана от Караджъ Турс и партньорите им. Ваучерът е документ, който дава право на приносителя му да получи туристическа услуга в офисите на Караджъ Турс или онлайн, чрез системата за директни продажби на компанията - www.karacitours.bg.

Как може да бъде закупен ваучер?
Ваучерът може да бъде закупен в офисите на Караджъ Турс или да се заяви онлайн чрез системата за директни продажби на компанията - www.karacitours.bg/vouchers.
Посочват се Вашите данни, данните на получателя, желана сума и избран от Вас метод на плащане.

Получаване на подаръчен ваучер
Получаването на подаръчният ваучер се извършва изцяло онлайн чрез системата за директни продажби на компанията - www.karacitours.bg
На Вашият e-mail адрес (след извършено успешно плащане), ще получите линк към системата на Караджъ Турс, където ще можете да свалите файл с ваучера, да го отпечатате или изпратите по e-mail.
При заявяването на ваучера, Вие можете да посочите, ваучера да бъде изпратен директно на получателя, имате опция да посочите и желан от Вас ден и час, за това.

Общи правила и условия: