‼️‼️‼️ Нова Година вече е на прага ни!
А вие още не сте сигурни къде ще празнувате тази година?! По този повод:

👉 От днес, 19.10.2023 започва нова серия от поредицата ни: „Сподели и спечели”.
‼️ Този път наградата е „Екскурзия за Нова Година в Истанбул“ за двама + гала вечеря. Пътувате в комфорта на собствения си автомобил! 

‼️ Наградата ще бъде връчена след томбола на късметлията, но едва след като направим проверка, дали спечелилия е изпълнил коректно условията за участие.

I. ОРГАНИЗАТОР НА ИГРАТА

1. "Караджъ Турс Интернешънъл" ЕООД със седалище и адрес на управление: град София ул. ген. Иван Колев 33В

!!! Настоящите правила за провеждане на „Екскурзия за Нова Година в Истанбул“ за двама + гала вечеря, са задължителни за организатора и всички участващи.

2. Информация за организираната екскурзия „Екскурзия за Нова Година в Истанбул“ за двама + гала вечеря.

II. ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ И СРОКОВЕ

3. Периодът, в който участник или участничка може да се включи в играта, започва на 19.10.2023 г. и ще продължи до 15.12.2023 г. в 23.59 ч., освен при промени, съгласно т.22.

4. Последният ден, в който участниците могат да се регистрират за участие е 15.12.2023 г. в 23.59 ч.

5. Победителя ще бъде изтеглен до 2 дни след приключване на играта. Времето е необходимо за обработка на събраните данни. Тегленето ще бъде извършено на ротационен принцип сред всички участници, изпълнили условията за участие.

6. След избор на печеливш, Караджъ Турс Интернешънъл се ангажира да уведоми спечелилите чрез оставената от тях контактна информация. Победителят имат на разположение 3 календарни дни да се свържат с организатора за потвърждение. В противен случай за непотърсената награда ще бъде изтеглен нов участник. 

III. ПРАВО НА УЧАСТИЕ И СТЪПКИ

7. Право на участие има всеки български гражданин/гражданка.

8. За да е валидно участието трябва:

⭕️ последвате страницата на Караджъ Турс. Само последвали страницата ще участват в томболата.
⭕️ напишете коментар под оригиналния пост (ТОЗИ ПОСТ) на страницата на Караджъ Турс
⭕️ споделете поста на играта ПУБЛИЧНО (ТОЗИ ПОСТ)
👉 ще получите лично съобщение във вашия месинджър с останалите стъпки, които трябва да преминете, за да участвате. А те са:

⭕️ Трябва да ни дадете информация за контакт, за да се свържем с вас ако спечелите! 
⭕️ Трябва да отговорите на прости въпроси от рода „С какво искате да пътувате?“
⭕️ Да споделите една от новогодишните ни екскурзии ПУБЛИЧНО на стената си. Ние ще ви изпратим наши предложения. 

IV. СПЕЦИФИКИ НА НАГРАДАТА:

9. Наградата е персонална. Тя не може да е обект на търговски взаимоотношения между спечелилия и трети лица. Но може да бъде подарена в рамките на семейство и приятели след подписване на декларация, че наградата не се преотстъпва срещу възнаграждение.

10. Наградата ВКЛЮЧВА:

>  3 нощувки с две закуски в Courtyard By Marriott Istanbul
>  Ползване на закрит басейн;
>  Безплатно ползване на сауна;
>  Безплатно ползване на фитнес зала;
>  Безплатен Wi-Fi достъп;
>  Гала вечеря в новогодишната нощ

11. Наградата НЕ ВКЛЮЧВА:

-    допълнително настаняване на трети лица;
-    допълнителни екскурзии и екстри към хотела.

V. ПУБЛИЧНОСТ

12. Настоящите правила се оповестяват публично и ще бъдат достъпни по време на целия период на играта на сайта на Караджъ Турс: https://www.karacitours.bg/about/obshi-usloviya-spodeli-i-specheli-ekskurziya-za-dvama-nova-godina-v-istanbul

13. Посредством регистрацията си за участие в играта, участникът потвърждава, че е запознат с настоящите правила и приема техните условия, както и че се съгласява да участва в промоционални събития и публикации в медиите, в случай че бъде изтеглен като печеливш.

VI. ОТСТРАНЯВАНЕ НА УЧАСТНИК

14. Организаторът запазва право да отстрани участник при неспазване на настоящите правила от т.8 и т.9 или при опит за измама.

15. По всяко време спечелилият участник може да откаже своята награда по лични причини, като това води до избор на следващ измежду участвалите, който да се възползва от процедурата.

VII. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

16. Играта се провежда при спазване изискванията на Закона за защита на личните данни. Посредством регистрацията си за участие в играта с изпълнение на действията от т. 8, участникът дава съгласие за събиране и съхраняване на негови лични данни за целите на провеждането и, както и за осъществяване на маркетинговата дейност (рекламни дейности, бъдещо изпращане на оферти/търговски съобщения и други, относно продукти, екскурзии, почивки, топ предложения и т.н.).

17. При провеждане на играта Организаторът спазва действащото законодателство, свързано със защитата на личните данни, предоставени от участниците за участие в играта, като ги запази конфиденциални и ги използва, съгласно настоящите Правила и действащото законодателство и само за целите, посочени в настоящите правила. Всеки един участник има право на достъп до своите данни, съхранявани при Организатора, както и да извършва промени /корекции в предоставените на Организатора лични данни по каналите за комуникация, оставени от него.

18. Организаторът на играта е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни.

19. Данните на всички участници ще бъдат съхранявани в база данни на Организатора.

VIII. ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ИГРАТА

20. Организаторът запазва право да прекрати играта по всяко време, при настъпване на независещи от него обстоятелства, които осуетяват по-нататъшното провеждане и не могат да бъдат отстранени от Организатора. Прекратяването на играта се обявява по реда на т.13 по-горе.

IX. ФИНАЛНИ УСЛОВИЯ

21. Организаторът запазва право по негова преценка да изменя или допълва настоящите правила. Всички промени в играта Организаторът обявява по реда на т.13. Промени в сроковете за провеждане на играта или датата на изтегляне на спечелилия се обявяват по същия начин.

22. Допълнителна информация за играта всеки участник може да получи на място в офиса на Караджъ Турс или на официалния сайт на туроператора.

23. Евентуални споровете между организатора и участниците във връзка със играта ще се решават по приятелски начин, чрез преговори, а при непостигане на съгласие – от компетентния български съд по седалище на Организатора.

24. Участието в играта изисква завършване на процеса по анкетата. Невъзможност от страна на потребителя да завърши процеса, не е основание за претенции към организатора.