20 години "Караджъ Турс", 20 години пътуваме заедно с Вас! Годината започва с 20 лева отстъпка, подарък от нас!    ГРАБНИ ВАУЧЕРА, СЕГА!

Индонезия

Индонезия - Туристически Дестинации и Забележителности

Индонезия, официално Република Индонезия е държава в Югоизточна Азия и Океания, разположена на Малайския архипелаг между Индийския и Тихия океан. Съставена е от 17 508 острова и 34 провинции. С население от 270 203 917 души (2020 г.).

повече за Индонезия

Индонезия се нарежда на четвърто място в света по население и е най-голямата мюсюлманска страна в света. Индонезия е президентска република, с избирани от народа президент и правителство. Столицата ѝ е Джакарта. Има сухоземни граници с Малайзия, Папуа Нова Гвинея и Източен Тимор.

какво е времето

Кога да посетим Индонезия

В по-голямата част от Индонезия климатът е екваториален, а в Източна Ява и на Малките Зондски острови – субекваториален. В низините средномесечните температури почти повсеместно са от 25°С до 27°С. В планините при общото понижение на температурата нищожната амплитуда на средномесечните температури от 3°С се сзапазва. На височина над 1500 m понякога се наблюдават и отрицателни температури.

Препоръчани оферти

препоръчани

популярни Популярни дестинации