Уважаеми клиенти, временно офиса ни в град Велико Търново - няма да обслужва клиенти! Всички възникнали въпроси по предстоящи пътувания, бъдещи или настоящи резервации, може да отправяте към офисите ни

в град София +359 879 007419 ,+359 879 007411; град Русе +359879 007417 и град Пловдив +359879 007408. Е-маил адресът: vtarnovo@karacitours.bg - остава активен и на Ваше разположение!

Босна И Херцеговина

Босна И Херцеговина - Туристически Дестинации и Забележителности

Босна и Херцеговина е планинска държава, разположена в западната част на Балканския полуостров. Столицата ѝ е Сараево. Граничи на север, запад и юг с Хърватия, на изток със Сърбия, а на югоизток с Черна гора. .

повече за Босна И Херцеговина

Първата страна в света, признала на 15 януари 1992 година независимостта на Босна и Херцеговина, е България. Босна и Херцеговина е една от шестте федерални единици, образуващи бившата Социалистическа федеративна република Югославия. Самите Босна и Херцеговина са историко-географски райони, които днес нямат политически статут.

какво е времето

Кога да посетим Босна И Херцеговина

Климатът в южните и западните части на страната е субтропичен средиземноморски, с мека влажна зима и сухо горещо лято. В северните, централните и източните райони климатът е умерен, с прохладни лета и студени зими. 

Препоръчани оферти

препоръчани

Босна И Херцеговина - Сараево
препоръчани
препоръчани
от 898 лв.

Босна И Херцеговина - Загреб
препоръчани

Босна И Херцеговина - Сараево
препоръчани

Босна И Херцеговина - Сараево
препоръчани

Босна И Херцеговина - Сараево

популярни Популярни дестинации