20 години "Караджъ Турс", 20 години пътуваме заедно с Вас! Годината започва с 20 лева отстъпка, подарък от нас!    ГРАБНИ ВАУЧЕРА, СЕГА!

Сейшелски Острови

Сейшелски Острови - Туристически Дестинации и Забележителности

Република Сейшели е островна държава, разположена на 155 острова в Индийския океан, отстояща на около 1500 km източно от континента Африка, североизточно от Мадагаскар. Други близкостоящи острови до Сейшелите са: Мавриций и Реюнион на юг, Коморски острови и Мейота на югозапад и Сувадивската група на Малдивските острови на североизток. Сейшели имат най-малкото население от суверенните страни в Африка. 

повече за Сейшелски Острови

Сейшелите по начало са били ненаселени, така че населението им се състои от имигрирали народности. Най-големите етнически групи са от френски, африкански, индийски и китайски произход. Повечето жители са от смесен произход, главно европейско-африкански; белите са предимно французи, а черните – източноафриканци. Официалните езици са английски, френски и сейшелски креолски. 

какво е времето

Кога да посетим Сейшелски Острови

 Климатът е субекваториален, морски. Средните месечни температури са 26 – 28°С, а годишната сума на валежите е до 4000 mm, с максимум през лятото.


Препоръчани оферти

препоръчани
7 хотела
Сейшелски Острови - Сейшели

популярни Популярни дестинации