Уважаеми клиенти, временно офиса ни в град Велико Търново - няма да обслужва клиенти! Всички възникнали въпроси по предстоящи пътувания, бъдещи или настоящи резервации, може да отправяте към офисите ни

в град София +359 879 007419 ,+359 879 007411; град Русе +359879 007417 и град Пловдив +359879 007408. Е-маил адресът: vtarnovo@karacitours.bg - остава активен и на Ваше разположение!

Инфорамция за хотела

Хотел SONNEN разполага със сезонен открит плувен басейн, градина, общ салон и ресторант в Мармарис. Този 3-звезден хотел разполага с бар и климатизирани стаи със самостоятелна баня. Хотелът е за непушачи и се намира на няколко крачки от обществения плаж на Мармарис.

Стаите в хотела разполагат с гардероб и телевизор с плосък екран. Стаите в хотел SONNEN са с балкон, а някои са с изглед към града. Всички стаи са снабдени със спално бельо и хавлии.

Всяка сутрин в хотел SONNEN се сервира закуска на шведска маса.

Хотелът предлага барбекю.

Персоналът на рецепцията говори английски, руски и турски език и е винаги на разположение за съдействие.

Популярните забележителности в близост до хотел SONNEN включват центъра Karacan Point, статуята Ататюрк и Атлантида Су Парки. Международно летище Родос е на 66 километра.

Разположение

Удобства в SONNEN HOTEL

Ресторант
Стаи за непушачи
Външен басейн