20 години "Караджъ Турс", 20 години пътуваме заедно с Вас! Годината започва с 20 лева отстъпка, подарък от нас!    ГРАБНИ ВАУЧЕРА, СЕГА!

Инфорамция за хотела

Описание
Хотела се намира в подножието на замъка Учисар, на 4 км от Музея на открито Гьореме, включен в списъка на световното наследство на ЮНЕСКО и на 30 км от летище Невшехир. Единственият хотел в Учхисар., който има приказни комини в повечето си стаи. Selfie Cave Hotels Ви кани да изживеете приказката Кападокия с традиционното си гостоприемство. Във всяка от стаите ще се изгубите в различни детайли, докато гледате пейзажа на безкрайната долина от джакузито на вашия балкон, или можете да се отпуснете след дълъг ден, освежавайки се в личната си сауна или турска баня. Релаксирайте до пламъците на камината. Със своите пещерни стаи, придружаващи ги каменни къщи и различни една от друга 15 стаи, ще можете да усетите великолепната история на хилядолетните приказни комини. Някои помещения за настаняване разполагат с вътрешен двор и/или балкон с изглед към градината. Започнете деня с обилна закуска, докато гледате балоните, носещи се в небето като птици. Всяка сутрин в Selfie Cave Hotels Cappadocia - Special Class се предлагат а-ла-карт и халал закуска. На разположение на гостите има хидромасажна вана. Selfie Cave Hotels Cappadocia - Special Class предлага бизнес център, безплатен Wi-Fi и безплатен частен паркинг.

Допълнителна информация
Последна актуализация на информацията /18.11.2022 г./ Забележка: Администрацията на хотела си запазва правото да прави промени в концепцията на хотела,без предварително предупреждение.

Разположение

Удобства в SELFIE CAVE HOTELS