20 години "Караджъ Турс", 20 години пътуваме заедно с Вас! Годината започва с 20 лева отстъпка, подарък от нас!    ГРАБНИ ВАУЧЕРА, СЕГА!

Инфорамция за хотела

Описание
Le Méridien Maldives Resort & Spa е заобиколен от лагуни и морски живот.  Той се намира на Thilamaafushi, естествен остров, заобиколен от сини лагуни.  Le Méridien Maldives Resort & Spa разполага със собствен остров и морски център за опазване на морето, където има зелени и соколови, както и други морски видове.  Хотелският комплекс може да организира разходки по пътеките в природата, готварски курсове, разказване на фолклорни истории и уроци по изкуство. Комплексът разполага с 141 вили, разположени сред тропически пейзаж с живописен изглед към Индийския океан.

За децата
Семействата могат да се възползват от семейния и детски център Le Méridien, който предлага програми, които варират от дневни и нощни пътеки в природата,  разказване на фолклорни истории и уроци по устойчиво изкуство.  Greenhouse предлага също така дълбоко семейно изживяване, включително микрозелено садене и семейно събиране на храна и готварски курсове.

Концепция на хранене
В комплекса има 6 ресторанта и бара.  Tabemasu е един от ресторантите, които предлагат тепаняки щанд, както и менюта с ястия от Омакасе.  Turquoise предлага храни от световна кухня до местни ястия и пазар на плажа с разнообразни възможности за хранене. 

Забавления и спорт
Le Méridien Maldives Resort & Spa разполага със собствен остров и морски център за опазване на морето, където има зелени и соколови, както и други морски видове.  Хотелският комплекс може да организира разходки по пътеките в природата, готварски курсове, разказване на фолклорни истории и уроци по изкуство.

Допълнителна информация
Последна актуализация на информацията /21.11.2022 г./ Забележка:  Администрацията на хотела си запазва правото да прави промени в концепцията на хотела  без предварително предупреждение.

Разположение

Удобства в LE MERIDIEN MALDIVES RESORT & SPA