20 години "Караджъ Турс", 20 години пътуваме заедно с Вас! Годината започва с 20 лева отстъпка, подарък от нас!    ГРАБНИ ВАУЧЕРА, СЕГА!

Инфорамция за хотела

От хотел Kefaluka Resort Ultra All Inclusive се открива гледка към красивия плаж на Акярлар. Хотелският комплекс предлага разнообразни СПА процедури и развлечения за цялото семейство, както и собствен облагороден плаж и аквапарк.

Kefaluka Resort се намира до залива Акярлар в Tургутрейс. Има разнообразни стаи, отговарящи на нуждите на всеки гост. Всички те са красиво обзаведени с модерни мебели и удобства. Гостите могат да се любуват на красивата гледка към Егейско море, село Акярлар и остров Кос.

Децата могат да се забавляват в аквапарка с пързалки и басейн за игри. Гостите могат да поддържат форма в ултрамодерния фитнес център или да поиграят тенис. Възползвайте се от възможностите, които предлага собствения плаж на хотел Kefaluka или просто релаксирайте край някой от многобройните басейни.

Хотел Kefaluka разполага със СПА и уелнес център. В него можете да се насладите на релаксиращ масаж и козметични процедури или да се потопите в успокояващата хидромасажна вана. На разположение на гостите има безплатен безжичен интернет. Удобствата в хотелски комплекс Kefaluka включват и напълно оборудван бизнес център.

Разположение

Удобства в KEFALUKA RESORT

Упражняване, фитнес
За деца
Спа център