Уважаеми клиенти, временно офиса ни в град Велико Търново - няма да обслужва клиенти! Всички възникнали въпроси по предстоящи пътувания, бъдещи или настоящи резервации, може да отправяте към офисите ни

в град София +359 879 007419 ,+359 879 007411; град Русе +359879 007417 и град Пловдив +359879 007408. Е-маил адресът: vtarnovo@karacitours.bg - остава активен и на Ваше разположение!

Инфорамция за хотела

Chrousso Village се намира в Палиури, на 750 м. от плажа Хрусо и предлага помещения за настаняване с ресторант, безплатен собствен паркинг, открит плувен басейн и бар. Хотелският комплекс е на по-малко от 1 км от плажа Порто Валица и на 17 минути пеша от плажа Навагос, и разполага с общ салон и градина. Хотелът предлага  2  типа помещения за настаняване: студиа и апартаменти.Хотелският комплекс Chrousso Village е идеалният пример за отношението към околната среда, в съчетание с гръцкото гостоприемство. Просторните студиа и апартаменти са облицовани с мрамор и напълно оборудвани с кухня, баня, WC, кабелна телевизия, телефон, балкон или веранда , заобиколени  от благоуханни градини с овощни дървета, които правят престоя Ви комфортен и релаксиращ. Хотелът разполага с три  басейна -един за  възрастни и два за деца. В комплекса децата са почтенни гости:  за тях има открити детски басейни, надуваеми играчки, детски плитък басейн, детска дискотека, мини клуб и специална анимация под ръководството на квалифицирани кадри.

Разположение

Удобства в Chrousso Village

Климатик
Коли под наем
Доктор на повикване
Игрална зала
Външен басейн
Паркинг
Снек бар
Ресторант
Многоезичен персонал
Безжична интернет връзка в зони за обществено ползване
Телефонни услуги
Детска площадка
Наем на велосипеди
Мини маркет
Shuttle service