20 години "Караджъ Турс", 20 години пътуваме заедно с Вас! Годината започва с 20 лева отстъпка, подарък от нас!    ГРАБНИ ВАУЧЕРА, СЕГА!

ПОЧИВКА в Римини - 29.09, 05.09 и 12.09 - 7 нощувки с полет от София


Описание

ПРОГРАМА:

1 ден
Директен чартърен полет от София до Римини. Трансфер и настаняване в избрания хотел. Нощувка.

2 – 7 ден
Закуска. Свободен ден за плаж и развлечения или по желание екскурзия срещу допълнително заплащане.

8 ден
Трансфер от хотела до летището в Римини.


ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
-Самолетен билет София – Римини - София с чартърен полет;
-Пътнически и летищни такси;
-Ръчен багаж (40 x 30 x 20 см, макс. 10 кг) + 20 кг чекиран багаж;
-7 нощувки на съответния пансион в избрания хотел;
-Трансфери летище - хотел – летище;
-Представител на туроператора по време на престоя;
-Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19;


ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
-Задължително се заплащат: евентуална горивна такса**;
-Туристическа такса – заплаща се на рецепция при пристигане*.
-Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;
-Допълнителни екскурзии – заявяват се и се заплащат на място в Римини;
-Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме възможност за сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.

ПОЛЕТНО РАЗПИСАНИЕ:
София16:40 ч. – Римини – 17:25 ч.
Римини 18:15 ч. – София – 20:55 ч. 

*Полетните разписания подлежат на препотвърждение, тъй като са възможни промени в часовете на излитане и кацане! Точен час се получава в седмицата преди отпътуване в документите за пътуването.
Часовата разлика между София и Италия е -1 час.

 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРЕВОЗВАЧА:
авиокомпания Bulgaria Air 
седалище и адрес: София, бул.Брюксел-1, Летище София
номер на лиценз: BG 2407 - 12
тип самолет: Airbus A319 

Важно:
Цените в предоставените оферти са валидни за български граждани. Цените за чужди граждани се предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

Публикуваните цени са валидни за ограничен брой места по индивидуални пътувания и не важат за групи. Цени за групи над 10 човека са предоставят след запитване за конкретна дата на пътуване, хотел и тип настаняване.

Поради динамиката на ценообразуването, моля да имате предвид, че цените по стандартни и ранни записвания могат да бъдат прекратени или променени преди посочения срок на действие на офертата. За това препоръчваме резервация във възможно най-кратък срок (24 часа) след предоставяне на оферта и избор на хотел.

 
УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ И АНУЛАЦИЯ
1. Условия за плащане:

1. При резервация се изисква и заплаща 10% депозит от цената на туристическия пакет;
2. Доплащане до 30 % от общата цена на туристическия пакет до 31.01.2024 г.;
3. За резервации след 31.01.2024 депозитът е в размер на 30% от цената на туристическия пакет;
4. Доплащане до 100% по договора следва да се извърши до 22 дни преди датата на отпътуване.

2. Необходими данни: трите имена на латиница по международен паспорт и ЕГН на всички пътуващи, номер на международен паспорт и датата му на валидност/издаване (международният паспорт трябва да е валиден минимум 6 месеца след датата на отпътуване от Италия);

3. Анулационни условия и срокове:
1. Безплатна анулация до 24 часа след постъпване на резервацията - важи за резервации направени до 14 дни преди датата на отпътуване;
2. Такса за прекратяване на договора - 25 евро /48.90 лева/ на човек, при отмяна на пътуването до 60 дни преди датата на отпътуване. Таксата е дължима още в случай на промяна на датата на пътуването заедно със съответната неустойка съгласно анулационните срокове.
3. Ако потребителят прекрати договора/анулира пътуването си от:
3.1. от 59 до 22 дни преди датата на отпътуване - неустойката е в размер на изискуемия депозит, но не по-малко от 30% от общата цена на туристическия пакет;
3.2. от 21 до 17 дни преди датата на отпътуване - неустойката е в размер на 70 % от общата цена на туристическия пакет;
3.3. от 16 дни и по-малко дни преди датата на отпътуване - неустойката е в размер на 100 % от общата цена на туристическия пакет.

 

УТОЧНЕНИЯ:
* Градска такса в Италия - задължителна градска такса - за хотел 1* - 0,50 €; за хотел 2* - 0,70 €; за хотел 3* - 1,50 €; за хотел 4* - 2,50 €; за хотел 5* - 3,00 € - таксата е на ден, на човек и са заплаща на рецепцията в хотела. Деца до 14г не заплащат такса.

** Горивни такси - Цените на самолетните билети в тези оферти са калкулирани при следните цени на горивата: София: 1000 долара на тон; Римини: 1000 долара на тон и при валутен курс 1 Eur = 1,06 USD. Поради постоянно променящите се цени на горивата и валутния курс USD / EUR авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса /fuel surcharge/.

В такъв случай цената на пътуването ще се промени с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Ако има такова изменение, информация за това ще бъде публикувана 20 дни преди датата на съответния полет, за което клиентите за този полет трябва да бъдат уведомени и те ще могат да заплатят тази горивна такса до 10 дни преди пътуването в агенцията, където са записани (за записвания по-малко от 20 дни преди съответния полет също ще важи обявената горивна такса за този полет, ако има такава).

ЗАБЕЛЕЖКИ:
Минимален брой участници за осъществяване на пътуването: 50. Срок за уведомление за ненабран мин. брой участници: 21 дни преди датата на отпътуване.
Промоционалните цени за ранни записвания, ако има такива, са валидни при определени условия, които са описани в съответните ценови оферти. Промоцията за ранни записвания за отделни хотели може да бъде прекратена и преди посочения срок на действие в случай на изчерпване на предвидения за продажба по ранни записвания брой стаи в тези хотели
Необходимо е българските граждани да притежават валидни лична карта или задграничен паспорт, за да влязат и пребиват на италианска територия. Не е необходимо притежаване на виза за влизане на италианска територия. Няма специално изискване за определена валидност на личните карти или задграничните паспорти.
Медицинската застраховка е сключена в "ЗАСТРАХОВАТЕЛНО ДРУЖЕСТВО ЕВРОИНС" АД. При евентуално настъпване на застрахователно събитие по време на пътуването, ПОТРЕБИТЕЛЯT трябва веднага да се обърне към асистиращата компания, на дежурен телефонен номер, указан в полицата (+ 9 0242 310 28 37)! Уведомяването на асистиращата компания и съгласуване на извършените разходи е задължително по 'Общи условия' по застраховката. В противен случай, застрахователят има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение;
В случай на заболяване или злополука по време на Вашето пътуване и в случай, че се нуждаете от незабавна лекарска помощ, моля следвайте указанията, които ще намерите приложени в документите във Вашия травелпак - общите условия на застраховката и изключенията по основните и допълнителни покрития се предоставят заедно с останалите документи за пътуването. Ако застрахователя не бъде своевременно уведомен, то същия има право да откаже да покрие разходите за евентуално лечение.

Цената включва

 • ЦЕНИТЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • -Самолетен билет София – Римини - София с чартърен полет;
 • -Пътнически и летищни такси;
 • -Ръчен багаж (40 x 30 x 20 см, макс. 10 кг) + 20 кг чекиран багаж;
 • -7 нощувки на съответния пансион в избрания хотел;
 • -Трансфери летище - хотел – летище;
 • -Представител на туроператора по време на престоя;
 • -Медицинска застраховка "Помощ при пътуване - Traveller" на Евроинс с покритие 10 000 евро (с Assistance), която покрива диагностика и лечение на Covid-19;

Цената не включва

 • ЦЕНИТЕ НЕ ВКЛЮЧВАТ:
 • -Задължително се заплащат: евентуална горивна такса**;
 • -Туристическа такса – заплаща се на рецепция при пристигане*.
 • -Доплащане за медицинска застраховка за лица от 65 до 75 г: 5 евро/10 лева за 8 дни; за лица от 75 до 80 г: 15 евро / 30 лева за 8 дни;
 • -Допълнителни екскурзии – заявяват се и се заплащат на място в Римини;
 • -Застраховка "Отмяна на пътуване" със специални условия за COVID-19 - стойността на застраховката е в зависимост от цената на закупения пакет. Предлагаме възможност за сключване на такава в деня на резервиране на пътуване и при условие, че до началната дата има повече от 10 дни.

Информация за транспорт

Самолет

Летище СОФИЯ - Римини

 • Предстоящо пътуване

  29.08.2024

 • Предстоящо пътуване

  05.09.2024

Дата на тръгване

 • 29.08.2024
 • 05.09.2024
 • 12.09.2024

Места на тръгване за всички обявени дати за това направление:

 • 00:00 ч. - Летище СОФИЯ (София)

Хотели - налични са 21 възможности за настаняване

GRAND HOTEL RIMINI

Италия - Римини

ADLER (RIMINI) 3*

Италия - Римини

PRESIDENT (RIMINI) 4*

Италия - Римини

MERCURE LUNGOMARE (RIMINI) 4*

Италия - Римини

MERCURE ARTIS (RIMINI) 4*

Италия - Римини

LIME HOTEL (RIMINI) EX. SPLENDOR

Италия - Римини

LA PERLA 3 *

Италия - Римини

MICHELANGELO (RIMINI) 3*

Италия - Римини

ASCOT (RIMINI) 4*

Италия - Римини

SENYOR (RIMINI) 3*

Италия - Римини

CORTINA (RIMINI)

Италия - Римини

CAPRI (RIMINI)

Италия - Римини

ADRIA NUOVA (RIMINI)

Италия - Римини

A CASA NOSTRA (RIMINI) 3*

Италия - Римини

AURA LIVING HOTEL (RIMINI) 3*

Италия - Римини

BAIA IMPERIALE (RIMINI) 4*

Италия - Римини

MILTON (RIMINI) 4*

Италия - Римини

PARCO FELLINI RESIDENCE 4*

Италия - Римини

TOURING (RIMINI) 4*

Италия - Римини

EUROPA (RIMINI) 3*

Италия - Римини

CLUB MEETING HOTEL (RIMINI) 4*

Италия - Римини

Цени

Всички видове отстъпки и специални оферти се изчисляват в реално време, спрямо избраният период, брой туристи и настаняване. За да получите максимално ясна и точна информация е необходимо да направите търсене за точен брой възрастни и деца, дата на настаняване и освобождаване.

Програма

Виж повече
Виж по-малко

Полезна информация