20 години "Караджъ Турс", 20 години пътуваме заедно с Вас! Годината започва с 20 лева отстъпка, подарък от нас!    ГРАБНИ ВАУЧЕРА, СЕГА!

Музикален фестивал EXIT Festival 2024 в Нови Сад

Възможност за посещение на Сремски Карловци, разходка с Корабче по Дунав и Сава, Панорамна обиколка на Белград и посещение на гр.Земун+ Бонус ваучер 50 лв.


Описание

Нямаме търпение вече за незабравими летни партита и купони. За това ние от Караджъ Турс, имаме удоволствието да те поканим с нас на EXIT Festival 2024 за едно незабравимо и горещо изживяване. 
От 10.07 до 14.07 ще имате възможността да слушате едни от най-големите световноизвестните певци като: Black Eyed Peas; Dub FX; Oliver Tree; Burak Yeter & специален гост Dimash Qudaibergen; Kenya Grace; John Newman; Iniko; Baby Lasagna; Tom Morello ;Alok; Estella Boersma; Willy William; Cassie Raptor и още много други.
Всяка година през Юли на Петроварадинската крепост в Нови Сад се провежда едно от най-големите музикални събития в Сърбия. 
Петроварадинската крепост е мястото, където всеки от нас принадлежи, мястото, където живее заедността, където музиката завладява всичко, това наистина е EXIT състояние на ума с международни музикални звезди и четири невероятни дни, в които свободата ни води към най-доброто от нас.

Екскурзия за EXIT Festival 2024 в Нови Сад. Възможност за посещение на Сремски Карловци, разходка с Корабче по Дунав и Сава, Панорамна обиколка на Белград и посещение на гр.Земун+ Бонус ваучер 50 лв.

Цената включва

 • Транспорт с лицензиран автобус за международен превоз ;
 • 3 нощувки със закуска в хотел 3* в Белград ;
 • Панорамна обиколка на Белград с местен екскурзовод на български език ;
 • Пътни, гранични и магистрални такси ;
 • Медицинска застраховка за лица до 64.99г. ;
 • Представител от фирмата организатор ;

Цената не включва

 • Разходи от личен характер ;
 • Входни такси на посещаваните обекти ;
 • Градска такса за хотелите - 2 евро на вечер/ 12лв. за целият престой на човек ;
 • Вечеря в традиционен ресторант на Скадарска улица (тристепенно меню с включена вода и аперитив) при минимум 20 туристи - 70 лв.;
 • Екскурзия до Сремски Карловци и Нови Сад (при минимум 20 туристи) - 50 лв ;
 • Разходка с корабче по р. Сава и р. Дунав  (при минимум 20 туристи) - 40 лв. ;
 • 3 в 1 Корабче по р.Дунав и р.Сава, Панорамна екскурзия на Белград и посещение на гр.Земун - 70 лв.;
 • Трансфер за EXIT Festival 2024 в Нови Сад - 60 лв. на ден ;
 • Пакет от 3 трансфера до EXIT Festival 2024 - 140 лв.;

Информация за транспорт

Хотели - налични са 2 възможности за настаняване

Hotel 3*

Сърбия - Белград

Hotel 4*

Сърбия - Белград

Програма

Ден 1

05:00 ч. отпътуване от София, Автогара Серидка /Бивш Трафимаркет/ по маршурт Драгоман – ГКПП Калотина – Ниш – Белград. Около обяд пристигане в Белград. Настаняване в хотела. Трансфер до Нови Сад за Exit Fest 2024 /срещу доплащане/. Нощувка.

Ден 2

Закуска. 09:00ч. Разходка с корабче по реките Дунав и Сава /срещу доплащане/. След разходката с корбче  се отправяме към църквата „Свети Сава” от където ще започне Панорамната ни обиколка, площада на републиката със статуята на княз Михаил Обренович, Народния театър, пл. „Теразие”, крепостта Калемегдан, пл. „Никола Пашич”, Парламента на Сърбия (Скупщината), Нови Белград. Отправяме се към различният град/ квартал Земун - програма в града: бароковата църква " Св. Никола"; кулата на хуниадите Гардош, като ще имаме възможноста да се качим до Милениумската кула /входна такса 250 динара/. Свободно време. Връщане в хотела. Вечерта възможност за традиционна вечеря с жива музика в ресторант на ул. „Скадарска“ /срещу доплащане/ или трансфер до Нови Сад за Exit Fest 2024 /срещу доплащане/. Нощувка.

Ден 3

Закуска. 10:00ч. отпътуване за Нови Сад. Пристигане в Нови Сад. Пешеходна разходка в центъра на Нови Сад – площада пред кметството, католическата катедрала „Света Богородица”, православната църква „Свети Георги”, синагогата. Фотопауза на Петроварадинската крепост – една от най-впечатляващите крепости в Югоизточна Европа, кацнала живописно на един хълм над Дунава на 3 км от Нови сад. Свободно време. Отпътуване за Сремски Карловци: Патриаршеския дворец, Съборната църква, Старата гимназия. Възможност за посещение на винарна и дегустация на вина в Сремски Карловци – център на известен винарски район. Завръщане в Белград. Свободно време или Трансфер до Нови Сад за Exit Fest 2024 /срещу доплащане/. Нощувка.

Ден 4

Закуска. 11:00ч. Отпътуване за Ниш. Свободно време около 1 час в центъра на града. Отпътуване за България. Късно вечерта пристигане в София.

Виж повече
Виж по-малко

Застраховки

Доплащане за медицинска застраховка с асистанс
Доплащане за медицинска застраховка с асистанс

Доплащане за медицинска застраховка с асистанс

 • 0- 64.99 год.
  0 лв.
 • 65- 69.99 год.
  12 лв.
 • 70- 79.99 год.
  18 лв.
 • 0 - 64.99 год. 0 лв.
 • 65 - 69.99 год. 12 лв.
 • 70 - 79.99 год. 18 лв.

Условия

Туроператора си запазва правото за промяна по-програмата, поради не зависещи от него причини и спрямо местният екскурзовод.

Полезна информация

При посещение на Сърбия, Ви съветваме да си осигурите основната сума, която смятате да похарчите в сръбски динари, от България. 

ВАЖНО: При нощувки в Белград туристите заплащат градска такса (city tax) в размер на около 1,30 евро на човек на ден. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени.  

Здравни изисквания: няма специални здравни изисквания.                      

Условия по договора

Условия за плащане: Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 30% от стойността на автобусните пакети и сключен договор за туристически пакет. Заплащането на остатъка от изцяло дължимата сума се извършва не по-късно от 30 дни преди обявената начална дата на отпътуване.

Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.

Паспортни и визови изисквания: До държави от ЕС и Сърбия, Македония, Албания, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Швейцария, Швеция, Финландия, Норвегия и Исландия се пътува с валидна лична карта. До всички останали държави се пътува с международен паспорт, валиден най-малко 6 месеца след датата на завръщане.

Поради нестабилните цени на горивото, които се покачват непрекъснато и непредвидимо, е възможно въвеждане на доплащане за гориво. Записаните по програмата клиенти ще бъдат уведомявани веднага, в случай че такова доплащане се наложи.