Актуална информация за всички предстоящи пътувания, можете да получите на 0700 10 403 (на цената на един градски разговор).

Кабо Верде – Неустоима Африканска мечта


Описание

Директен чартърен полет от София, ненадминати хотели от веригата RIU и 7 нощувки на All Inclusive концепция.

Цената включва

 • Двупосочен трансфер от/до с лицензиран превозно средство, упоменато в съответната оферта;
 • Нощувки на съответната база изхранване и настаняване;
 • Представител на туроператора;
 • Внимание! Всеки от хотелите включени в тази оферта, имат различни екстри включени в основната цена. За повече информация, проверете избраният от Вас хотел.

Цената не включва

 • PCR тест (при необходимост);
 • Екскурзии по желание организирани на място и входни такси на обектите;
 • Разходи от личен характер.

Информация за транспорт

Хотели - налични са 3 възможности за настаняване

Hotel Riu Funana

Кабо Верде - Санта Мария
от 2730 лв.

Riu Palace Santa Maria

Кабо Верде - Санта Мария
от 3245 лв.

Melia Sol Dunas

Кабо Верде - Санта Мария
от 0 лв.

Цени

Всички видове отстъпки и специални оферти се изчисляват в реално време, спрямо избраният период, брой туристи и настаняване. За да получите максимално ясна и точна информация е необходимо да направите търсене за точен брой възрастни и деца, дата на настаняване и освобождаване.

Програма

ДЕН-1

Директен чартърен полет от София до остров Сал, Кабо Верде. Пристигане на острова. Посрещане от фирмата партньор и трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.

 

ДЕН-2

Закуска. Информационна среща за запознаване с допълнителните екскурзии на място. Свободно време. Нощувка.

Традиционна криолска вечер ( 75 лв. възрастен/70 лв. дете 2-11 г. ).

 

ДЕН-3

Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане. Нощувка.

Полудневна Обиколка на острова ( 120 лв. възрастен/60 лв. дете 2-11 г. ).

 

ДЕН-4

Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане. Нощувка.

Салина Релакс – SPA във вулкан (120 лв. възрастен/60 лв. дете 2-11 г ).

 

ДЕН-5

Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане. Нощувка.

Quad тур (170 лв. възрастен /90 лв. дете 2-11г ).

 

ДЕН-6

Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане. Нощувка.

 

ДЕН-7

Закуска. Свободно време за плаж или възможност за екскурзия срещу допълнително заплащане. Нощувка

Полудневно плаване с катамаран (140 лв. възрастен/70 лв. дете 3-10 г ).

 

ДЕН-8

Закуска. Освобождаване на стаите и трансфер до летището за полет до София. Пристигане на летището в София.

 

 

 

 

Полетно разписание:

София – излита 08:00ч. – Фес ( техническо спиране ).

Фес – каца Остров Сал 13:00ч.

Остров Сал излита 11:00ч. – Фес ( техническо спиране ).

Фес – каца София 23:20ч.

 

Трансфер летище – хотел – летище:

Продължителност – около 15-20 минути в посока до района, където са съсредоточени хотелите с 3* автобус.

Виж повече
Виж по-малко

Допълнителни услуги

Полудневна обиколка на острова

 • 0 - 11.99 год.

  60 лв.
 • 12 - 99 год.

  120 лв.

Салина Релакс – SPA във вулкан

 • 0 - 11.99 год.

  60 лв.
 • 12 - 99 год.

  120 лв.

Quad тур

 • 0 - 11.99 год.

  90 лв.
 • 12 - 99 год.

  170 лв.

Полудневно плаване с катамаран

 • 0 - 11.99 год.

  70 лв.
 • 12 - 99 год.

  140 лв.

Плаване с лодка със стъклено дъно

 • 0 - 11.99 год.

  45 лв.
 • 12 - 99 год.

  90 лв.
Виж всички

Условия

Условия за резервация:

Авансово плащане: 30% платен към агента до 24 часа след резервиране. Краен срок за пълно плащане: 21 дни преди тръгване. Издаване на документи за пътуване: 7 дни преди тръгване.

Условия за анулации:

До 24 часа след резервация - без такса за анулация. До 30 дни преди тръгване - 50 лв такса анулация. До 21 дни преди тръгване - 30% от стойността, като такса анулация. Под 21 дни - 100% като такса анулация.

Условия за провеждане:

21 дни преди обявените дати на тръгване съответната програма ще бъде потвърдена, ако има събран минимум или анулирана, ако такъв липсва. Ако програмата бъде потвърдена, то в рамките на 24 часа, Вашите клиенти трябва да препотвърдят ангажимента си и да заплатят 100% от стойността на почивката. При положителен PCR тест 14 дни преди датата на отпътуване 100% от сумата заплатена се възстановява до 14 дни след датата на пътуване. При налагане на задължителна карантина при пристигане в дестинацията, сумите заплатени се възстановяват в пълен размер до 14 дни след датата на пътуване.

Важно:

Минимален брой туристи: 160 души; При неосъществен минимален брой туристи туроператорът е длъжен да уведоми 21 дни преди започването на изпълнението на туристическия пакет; Няма специални медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването; Пътуването не е подходящо за лица с ограничена подвижност; В общата цена на туристическия пакет не са включени такси, плащания и други допълнителни разходи, които не могат да се изчислят в разумна степен преди сключването на договора и може да се наложи да бъдат заплатени от пътуващия като туристически такси, градски такси, такси за кацане или такси за отвеждане към или за слизане от борда на пристанища и летища, цената на входните билети за туристическите обекти, музеи, корабчета, фериботи, използването на обществен превоз за някои градове, консумираните напитки в автобусите или самолетите и др; Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт минимум 6 месеца след датата на влизане в страната. За лица под 18 г. е нужна нотариално заверена декларация, даваща право на детето да излиза извън страната с разрешение на родителите.ромени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от него причини .както и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти или промени във входните такси и работното време на посещаваните обекти; Промяна на цената е възможна при: промяна на транспортни разходи (гориво), летищни, пристанищни и др. такси; промяна с повече от 3 % до 8 % на валутния курс в периода – датата на сключване на договора и отпътуването; непредвидено покачване на цените от страна на партньора, както и в други обективно наложителни случаи; Поради променящите се цени на горивата авиокомпаниите могат да начислят т.нар. горивна такса (fuel surcharge). В такъв случай туроператорът си запазва правото да променя цената на пътуването с фактическата стойност на горивната такса и тя ще е дължима за всички резервации за полета, за които тя се начислява, без значение кога те са направени. Цените на горивата в програмата са калкулирани с параметри 650 щатски долара/тон и 1 евро = 1.22 долара. При промяна на цените на горивата може да бъде начислена горивна такса. обявена от туроператора и заплатена от потребителя не по-късно от 21 дни преди датата на заминаване; Запазва се правото да бъдат правени промени по програмата, авиокомпанията, полетното разписание и други. Туристите заплатили пълна или частична сума ще бъдат усведомени в най-кратки срокове.

 

 

Полезна информация

Включен пакет МАКСИМАЛНА СИГУРНОСТ ПРИ ПЪТУВАНЕ:

1. ФИНАНСОВО БЕЗРИСКОВА резервация – депозит в размер на 30% от резервацията и доплащане 21 дни преди тръгване;
2. ГАРАНТИРАНО връщане на платените суми при анулирана програма от туроператора или наложена карантина при преминаване на границите в срок до 14 дни;
3. PCR тестове само за 50 лв. или антигенен тест за 25 лв.  в лаборатория Рамус за самолетните и автобусните програми (Когато има наложено задължително изискване за отрицателен тест за осъществяване на пътуването);
4. ВКЛЮЧЕНА медицинска застраховка Traveller от Евроинс, с покритие 10 000 евро, включително и за риск от заразяване с COVID-19;
5. БОНУС без аналог - при установяване на COVID-19 по време на пътуване – БЕЗ РАЗХОДИ за лечение, карантинен престой и връщане в България. (Това покритие стандартно не се включва в медицинската застраховка);
6. БОНУС без аналог – Застраховка "Отмяна на пътуване" (включена във всеки пакет).