Актуална информация за всички предстоящи пътувания, можете да получите на 0700 10 403 (на цената на един градски разговор).

Инфорамция за хотела

Описание
Хотел Wings Cappadocia се намира на върха на Учхисар. Музеят на открито Zelve е на 10 километра от хотела, а манастирът Nikolos е на 12 километра. Най-близкото летище е летище Невшехир Кападокия, разположено на 36 км от Wings Cappadocia. Wings Cappadocia Hotel ви очаква, за да осъществите мечтаната си почивка в Кападокия с 11 луксозни стаи с каменни стаи и висококачествени услуги. Стаите в хотела разполагат с телевизор с плосък екран със сателитни канали, конзола за игри Nintendo Wii и самостоятелна баня с душ, чехли и сешоар. Всяка стая е оборудвана със сейф, а някои стаи са с изглед към града.  Предлага бар, безплатен Wi-Fi на цялата територия и тераса. Хотелът предлага денонощна рецепция, рум-сървиз и обмяна на валута. Сутрин се сервира континентална или а-ла-карт закуска. Wings Cappadocia Hotel се отличава с разкошна декорация и шикозни стаи, носещи следите от автентичната атмосфера на Кападокия. Разкривайки прекрасна гледка към Кападокия от тераса, хотела предлага комфортно настаняване в Учисар.

Допълнителна информация
Последна актуализация на информацията /18.11.2022 г./ Забележка: Администрацията на хотела си запазва правото да прави промени в концепцията на хотела,без предварително предупреждение.

Удобства в WINGS CAPPADOCIA

Разположение