20 години "Караджъ Турс", 20 години пътуваме заедно с Вас! Годината започва с 20 лева отстъпка, подарък от нас!    ГРАБНИ ВАУЧЕРА, СЕГА!

Инфорамция за хотела

Utopia World се намира на върха на скала на крайбрежието на град Алания и предлага гледка към Средиземно море. На разположение са множество съоръжения, сред които отличен със Син флаг пясъчен плаж с 2 кея, открити басейни с акваплощ от 15 декара и СПА център с традиционна турска баня. Utopia World предлага 5-звездни помещения за настаняване в град Syedra.

Просторните стаи в хотел Utopia World са модерно обзаведени и имат излаз на самостоятелни балкони. Всички те разполагат със сателитна телевизия, а някои са с отделна всекидневна и луксозна хидромасажна вана. Всички стаи се радват на гледка към морето или планината.

Ресторант Monte предлага италиански ястия, а ресторант Tugra се намира на място и поднася турска кухня. В определено време от деня се предлагат сладкиши и сладолед. Хотелът разполага и с традиционна шатра „йорюк”, в която се приготвят палачинки.

Срещу допълнителна такса можете да се отдадете на различни водни забавления като каране на лодка-банан, ветроходство и водни ски в стил ринго. Безплатно се предоставят канута и велосипеди. На разположение са плажни чадъри, шезлонги и плажни кърпи.

Разположение

Удобства в UTOPIA WORLD HOTEL

Упражняване, фитнес
Ресторант
Спа център