Уважаеми клиенти, временно офиса ни в град Велико Търново - няма да обслужва клиенти! Всички възникнали въпроси по предстоящи пътувания, бъдещи или настоящи резервации, може да отправяте към офисите ни

в град София +359 879 007419 ,+359 879 007411; град Русе +359879 007417 и град Пловдив +359879 007408. Е-маил адресът: vtarnovo@karacitours.bg - остава активен и на Ваше разположение!

Инфорамция за хотела

Sousouras Hotel е удобен хотел,построен  в центъра на селището Ханиоти. Той е разположен в непосредствена близост до централния площад на селцето и  на самия  бряг на морето,на  един от най-добрите плажове на Халкидики. Привилегированото му място - на самия  бряг на морето и в близост до центъра на града, правят този хотел най-добрият избор за тези, които търсят за почивка на брега на морето, а също и нощен живот.Хотелът предлага двойни, тройни и фамилни стаи с две помещения, а на разположение и бунгала. Всички стаи са оборудвани с баня, сателитна телевизия, климатик (срещу допълнително заплащане), мини-хладилник, телефон и балкон с изглед към градината или морето. На разположение на клиентите е  басейн, бар на басейна и ресторант.

Разположение

Удобства в Sousouras Hotel

24-часова рецепция
Климатик
Доктор на повикване
Външен басейн
Зала за игра
Ресторант
Сейф
Закуска на шведски стол
Безжична интернет връзка в зони за обществено ползване
Детска площадка
Салон
Bar
Buffet Dinner