Уважаеми клиенти, временно офиса ни в град Велико Търново - няма да обслужва клиенти! Всички възникнали въпроси по предстоящи пътувания, бъдещи или настоящи резервации, може да отправяте към офисите ни

в град София +359 879 007419 ,+359 879 007411; град Русе +359879 007417 и град Пловдив +359879 007408. Е-маил адресът: vtarnovo@karacitours.bg - остава активен и на Ваше разположение!

Инфорамция за хотела

Хотел Sorriso се намира в старата част на Истанбул, само на 16 минути пеша от Синята джамия, двореца Топкапъ, Йеребатан сарнъджъ и църквата Света София. Предлага СПА съоръжения, безплатен Wi-Fi и климатизирани стаи с LCD телевизор.

Елегантно обзаведените стаи в хотел Sorriso разполагат с кът за сядане и удобства за приготвяне на чай/кафе. Самостоятелната баня е с безплатни тоалетни принадлежности и сешоар.

Всеки ден се сервира закуска на шведска маса. Ресторант Sorriso предлага ежедневно домашно приготвени ястия, супа, различни десерти, прясна риба и местни и международни напитки.

СПА центърът включва турска баня, парна баня и сауна. Предлагат се и масажи. Персоналът на хотела може да Ви помогне с организирането на пътуването Ви.

Хотелът е само на 100 метра от трамвайна спирка Aksaray и на 400 метра от Laleli. Трамвайна спирка. Трамвайна спирка Aksaray осигурява лесен достъп до Капалъ чарши и историческия квартал Султанахмет, където се намират дворецът Топкапъ, Синята джамия и църквата Света София. Летище Истанбул е на 44 километра.

Разположение

Удобства в Sorriso Hotel 4* или подобен