20 години "Караджъ Турс", 20 години пътуваме заедно с Вас! Годината започва с 20 лева отстъпка, подарък от нас!    ГРАБНИ ВАУЧЕРА, СЕГА!

Инфорамция за хотела

Описание
 В сърцето на Laguna на Пукет, с нейното изобилие от природни, културни и кулинарни атракции, това луксозно бягство на брега на морето е в непосредствена близост до летището, град Пукет и гледката Нанг Ше. Гостите избират измежду просторни стаи и суити с изглед към плажа или лагуната. Приземните етажи са лесно достъпни и разполагат със самостоятелна тераса с шезлонги. Изпълнените със забавления дни са пълни с дейности, които да зарадват всички възрасти с достъп на гостите до каяци, дъски за гребане за използване в океана или лагуната и уникална водна пързалка. Напълно оборудван за събития, хотелът разполага с най-съвременни заседателни зали и зашеметяващи сватбени декорации на плажа или до лагуната. Ексклузивният надводен клубен салон посреща членове на следобеден чай и коктейли и канапета преди вечеря. Основан е през 1991 г., а последно реновран през 2012 г. Намира се в област Бангтао, на първа линия. Разполага с 3 ресторанта, бар, басейн, тенис корт и детски клуб.

Допълнителна информация
Последна актуализация на информацията /05.12.2022 г./ Забележка: Администрацията на хотела си запазва правото да прави промени в концепцията на хотела,без предварително предупреждение.

Разположение

Удобства в SAII LAGUNA PHUKET