20 години "Караджъ Турс", 20 години пътуваме заедно с Вас! Годината започва с 20 лева отстъпка, подарък от нас!    ГРАБНИ ВАУЧЕРА, СЕГА!

Инфорамция за хотела

Описание
Rox Cappadocia се намира в турския град Учхисар . В близост до хотела се намира историческата забележителност на града - замъкът Учхисар. Терасата на хотела предлага панорамна гледка към планината Гьореме и долината Гюверчинлик. Музеят на открито Гьореме е на 4 километра. Летище Невшехир е на  35 км. Хотелът предлага спокойна атмосфера и релакс на живописно място.Отличаващ се с уникална каменна архитектура, хотелът е построен в реновирана стара гръцка къща. Rox Cappadocia предлага каменни стаи с уникален декор. Всяка стая е обзаведена с вкус и мебели по поръчка. Във всички стаи има електрическа кана с принадлежности за чай и кафе и машина Nespresso. В стаите има и безплатен WiFi.  Денят започва с богата закуска, включваща органични продукти, местно сирене и домашно приготвени конфитюри. Можете също така да се насладите на чаша турско кафе или чай на терасата, придружена с гледка към планината Erciyes, замъка Uchisar и цветните балони с горещ въздух, издигащи се над долините.

Допълнителна информация
Последна актуализация на информацията /18.11.2022 г./ Забележка: Администрацията на хотела си запазва правото да прави промени в концепцията на хотела,без предварително предупреждение.

Разположение

Удобства в ROX CAPPADOCIA