Уважаеми клиенти, временно офиса ни в град Велико Търново - няма да обслужва клиенти! Всички възникнали въпроси по предстоящи пътувания, бъдещи или настоящи резервации, може да отправяте към офисите ни

в град София +359 879 007419 ,+359 879 007411; град Русе +359879 007417 и град Пловдив +359879 007408. Е-маил адресът: vtarnovo@karacitours.bg - остава активен и на Ваше разположение!

Инфорамция за хотела

Разположен в центъра на Измир, един от най-старите и красиви градове в света с многобройните си исторически красоти, Ramada Plaza By Wyndham Izmir е близо до динамичните бизнес и търговски зони на града, Международния панаир на Измир, Археологическия музей и великолепен Кордон на брега на Измирския залив. С местоположението си на пешеходно разстояние, той осигурява голям комфорт на своите гости от гледна точка на транспорт.  Хотелът се намира на 17 км от летище Аднан Мендерес, хотелът посреща своите гости в сърцето на градския живот на Измир. 

Хотелът разполага с 207-те стаи , от които 15 са специално проектирани екзекютив апартаменти, 12 супериор апартаменти и делукс стаи, оборудвани с най-новите технологии, са подредени така, че да отговорят на всички нужди на гостите, пътуващи както с бизнес, така и с развлекателна цел. Всички стаи са оборудвани с климатик, телевизор, телефон, баня с вана/душ, сешоар, мини бар (платен), сет за чай/кафе, сейф (платен), балкон. Почистване на стаите - всеки ден.

основен ресторант, бар, фитнес, конферентни зали.

HB - Закуска и вечря

Разположение

Удобства в RAMADA PLAZA BY WYNDHAM IZMIR