Актуална информация за всички предстоящи пътувания, можете да получите на 0700 10 403 (на цената на един градски разговор).

Инфорамция за хотела

Описание
Този крайбрежен хотелски комплекс в близост до Хургада е заобиколен от градини с езера и гръцки статуи.  Той предлага големи стаи със стъклени врати с излаз на самостоятелен балкон.  Предоставя се безплатен трансфер до международно летище Хургада. Има безплатен WiFi и детски басейн, който се отоплява през зимата.

Плаж
Хотелът разполага с частен пясъчен плаж, разположен на плажна ивица, дълга около 1.2км.

За децата
Детски клуб; Детегледачка; Детска площадка.

Местоположение
PALM ROYALE RESORT SOMA BAY е само на 45 км от летището на Хургада и на 50 км от центъра на Хургада.  Освен това град Сафага е само на 12 км от хотела.

Информация за стаята
Просторните и климатизирани стаи в Palm Royale Soma Bay разкриват изглед към Червено море, градините или басейните.  Те включват LCD телевизор със сателитни канали, работно бюро и модерна баня.

Концепция на хранене
В PALM ROYALE RESORT SOMA BAY гостите имат на разположение 13 международни бара и ресторанта, предлагащи най-високо ниво на обслужване и храна от традиционните до изключителните менюта на главния готвач. Хотелът предлага азиатски, гръцки, италиански и ливански ресторанти, сервиращи вкусни а ла карт менюта всяка вечер.  Гостите могат също да се насладят на египетска кухня в стилна обстановка със стъклописи и бели денс музика.

Забавления и спорт
Плажен волейбол; Водна топка;

На територията на хотела
Фитнес зала; СПА зона; Стаи за масаж и козметични процедури; Бизнес център; 3 заседателни зали; Бална зала.

Допълнителна информация
Последна актуализация на информацията /29.11.2022 г./ Забележка:  Администрацията на хотела си запазва правото да прави промени в концепцията на хотела  без предварително предупреждение.

Удобства в PALM ROYAL RESORT SOMA BAY

Разположение

Препоръчани оферти

препоръчани