Уважаеми клиенти, временно офиса ни в град Велико Търново - няма да обслужва клиенти! Всички възникнали въпроси по предстоящи пътувания, бъдещи или настоящи резервации, може да отправяте към офисите ни

в град София +359 879 007419 ,+359 879 007411; град Русе +359879 007417 и град Пловдив +359879 007408. Е-маил адресът: vtarnovo@karacitours.bg - остава активен и на Ваше разположение!

Инфорамция за хотела

Това е хотел, който се откроява със своя стил и елегантност , разположен на красивия плаж на Фурка само на 90 км от Солун. Построен  в архитектурен дизайн,  в хармония с околната среда която го заобикаля, хотелът е идеалното място за една незабравима почивка. Хотелът е известен за своите незабравими залези  на фона на живописните борови хълмове от едната страна и от другата-  невероятна гледка към кристално чистите води на Халкидики.

Хотелът разполага с 61 стаи и апартаменти с красив декор и са оборудвани с всички съвременни удобства. Повечето стаи са с изглед към морето  и с просторни тераси. На разположение на гостите са  ресторант, коктейл бар, пиано бар  и бар на басейна, уелнес център с фитнес зала, сауна, джакузи, парна баня, зала за релакс, безплатни шезлонги и чадъри на плажа в предната част на хотела, които са  на разположение само за гостите на хотела.

Разположение

Удобства в Olympion Sunset Resort

24-часова рецепция
Коли под наем
Коктеил лундж
Доктор на повикване
Асансьори
Упражняване, фитнес
Джакузи
Масажни услуги
Външен басейн
Паркинг
Ресторант
Рум сървис
Сейф
Сауна
Рампа за инвалидни колички
Многоезичен персонал
Банкетна зала
Телефон с директно избиране
Безжична интернет връзка в зони за обществено ползване
Телефонни услуги
Интернет услуги
Салон