20 години "Караджъ Турс", 20 години пътуваме заедно с Вас! Годината започва с 20 лева отстъпка, подарък от нас!    ГРАБНИ ВАУЧЕРА, СЕГА!

Инфорамция за хотела

Описание
Основан е през 2021 г. Намира се в до Mai Khao, на разстояние до плажа - 100 метра.  Разполага с ресторант, бар и Спа-център. На територията на хотела има басейн, фитнес и детски клуб. Международен петзвезден хотел на непокътнатия 11-километров плаж Mai Khao, който ви въвлича в свят на лукс и чисто удоволствие. Само на 15 минути път с кола от летище Пукет, курортът е обърнат към западния бряг на Андаманско море в непосредствена близост до всички атракции на острова. Настанете се в спокоен курорт, състоящ се единствено от частни вили с басейн, уелнес вили с басейн и апартаменти. Вземете вкусовите си рецептори на кулинарно пътешествие от свежа средиземноморска кухня в GAIA до изкушения от Югоизточна Азия, смесени със средиземноморски привкус в SASA. Освежете всичките си пет сетива в прегръдката на природата в YHI Spa, уелнес рай, предлагащ богата гама от успокояващи процедури. Отлично място за провеждане на срещи и сватби в различни стилове. Петзвездния курорт съчетава тайландско гостоприемство от световна класа със страст на Meliá към обслужването и истинска испанска топлина. Отпуснете се от главата до петите с възнаграждаващо холистично уелнес изживяване в YHI SPA. Насладете се на автентичните средиземноморски и азиатски вкусове, създадени от опитен кулинарен екип. Насладете се на заслужена почивка сред тропическа природа с изключителен достъп до най-дългия плаж на Пукет.

Допълнителна информация
Последна актуализация на информацията /18.11.2022 г./ Забележка: Администрацията на хотела си запазва правото да прави промени в концепцията на хотела,без предварително предупреждение.

Разположение

Удобства в MELIA PHUKET MAI KHAO