Актуална информация за всички предстоящи пътувания, можете да получите на 0700 10 403 (на цената на един градски разговор).

Инфорамция за хотела

Описание
Kayra Cave Suites се намира в центъра на Кападокия, Гьореме. Сградата на хотела в миналото е била семейно имение и е реновирана в бутиков пещерен хотел. С уникалните стаи, централно местоположение и услуги , хотелът ще Ви предостави незабравими преживявания от Кападокия и турската култура. Kayra Cave Suites е на 3,8 км от замъка Uchisar и на 6,2 км от музея на открито Zelve. Предлага помещения за настаняване, има градина и тераса , безплатен WiFi на цялата територия, както и безплатен частен паркинг.На разположение на гостите има денонощна рецепция и рум-сървиз. Всички стаи за гости в хотела разполагат с кът за сядане, телевизор с плосък екран със сателитни канали и собствена баня с чехли и душ. Всяка сутрин в Kayra Cave Suites се сервира континентална закуска. Можете да се наслаждавате по време на закуската си или от терасата на очарователна гледка към Кападокия и балоните. Гостите могат да се възползват от хидромасажната вана в хотела. Манастирът Nikolos е на 8,9 км от Kayra Cave Suites, а музеят Ургуп е на 9,4 км. Най-близкото летище е Nevşehir Kapadokya, на 39 км. 

Допълнителна информация
Последна актуализация на информацията /18.11.2022 г./ Забележка: Администрацията на хотела си запазва правото да прави промени в концепцията на хотела,без предварително предупреждение.

Удобства в KAYRA CAVE SUITES

Разположение

Препоръчани оферти