20 години "Караджъ Турс", 20 години пътуваме заедно с Вас! Годината започва с 20 лева отстъпка, подарък от нас!    ГРАБНИ ВАУЧЕРА, СЕГА!

Инфорамция за хотела

Обобщена информация:

Jaz Sharks Bay 4* Бюджетен хотел на втора линия. Разположен е на сравнително малка територия. Хотелът ползва плажа на Jaz Belvedere (без плажния бар и лоби бара). Осигурен е шатъл до плажа седем пъти дневно.

Разполага с голям детски кът и разнообразна анимация всеки ден. WiFi само на рецепция.

Разгледахме стандартна, супериорна и фамилна стая(само 8 налични стаи в хотела)

Има фитнес център и един басейн с бар.

Местоположение:

Jaz Sharks Bay е 4-звезден ол инклузив хотел в една от най-известните дестинации в света - Шарм Ел Шейх. Хотелът се намира на втора линия в залива Шаркс Бей, съвсем близо до централната част на курорта Наама Бей.

Стаи:
Всяка стая в този спокоен хотел разполага с балкон или тераса с бриз и очарователна гледка към басейна и градината. Нашите два плувни басейна са идеално проектирани за настаняване на гости, които желаят да се насладят на спокоен тен или да се освежат.

В хотелски комплекс Jaz Sharks Bay гостите имат право да използват плажа само в хотелски комплекс Jaz Belvedere. Всички други заведения и услуги не са разрешени за ползване. На разположение на гостите има безплатен автобусен трансфер по разписание до плажа.
Обществен паркинг е достъпен на място (необходима е резервация) и е възможно да се изисква такса.
WiFi интернет е наличен в публични зони и се изисква такса.

Jaz Sharks Bay се намира в сърцето на оживената зона за гмуркане в Шарм ел-Шейх, като е само на минута от международното летище Шарм ел-Шейх. 

ВАЖНА ЗАБЕЛЕЖКА:

Ръководството си запазва правото да прави всякакви спонтанни промени в горната концепция поради метеорологичните условия, гост заявки и форсмажорни обстоятелства и др.- без предварително уведомяване.

 

Разположение

Удобства в Jaz Sharks Bay Superior