Актуална информация за всички предстоящи пътувания, можете да получите на 0700 10 403 (на цената на един градски разговор).

Инфорамция за хотела

Местоположение
IC Hotel Residence, част от веригата IC Hotels, е бутиков хотел със специална категория. Комплексът е проектиран в стила на страните от Югоизточна Азия и островите Бали, осигурява лукс и комфорт, в който гостите ще бъдат заобиколени от ненатрапчивата грижа на ексклузивно VIP обслужване, което обръща внимание на всички малки неща и детайли, необходими за добра почивка. Със своите 43 вили, IC Hotels Residence привлича вниманието със своя пясъчен плаж, както и с различна концепция. Гостите на IC Hotels Residence могат да се възползват от всички удобства на IC Hotels Green Palace, който се намира в същата градина. IC Hotels Residence, заобиколен от градини с дървета, храсти, цветя, палми и  се намира на 25 км от центъра на Анталия и на 15 км от летището в Анталия, предлагайки "ултра ол инклузив"  с A La Carte услуги.

Допълнителна информация
Последна актуализация на информацията /23.11.2022 г./. Забележка: Администрацията на хотела си запазва правото да прави промени в концепцията на хотела,без предварително предупреждение.

Удобства в IC HOTELS RESIDENCE

Разположение

Препоръчани оферти