Актуална информация за всички предстоящи пътувания, можете да получите на 0700 10 403 (на цената на един градски разговор).

Инфорамция за хотела

Описание
Dervish Cave House се намира в района Гьореме на Кападокия, близо до центъра на града, ресторанти, музеи, магазини и атракции на Кападокия.Централният площад на Гьореме е само на няколко минути пеша. Стаите, които в миналото са били къща, са построени в съответствие с историческата структура на региона и започват да служат като бутиков хотел през 2006 г. При изгрев слънце сутрин можете да наблюдавате полета на балоните от терасата и градината, а също и да се насладите на залеза вечер.

Информация за стаята
В стаите: - чайник и кафемашина; - телевизия; - климатик; - централно отопление; - Достъп до интернет; - телефон; - зона за отдих; - баня с джакузи и сешоар.

Концепция на хранене
Гостите могат да започнат деня си с вкусна традиционна закуска в очарователната градина на хотел Dervish House. Барът сервира напитки през целия ден, а с помощта на скарата в градината гостите могат да си приготвят барбекю сами.

Допълнителна информация
Последна актуализация на информацията /18.11.2022 г./ Забележка: Администрацията на хотела си запазва правото да прави промени в концепцията на хотела,без предварително предупреждение.

Удобства в DERVISH CAVE HOUSE

Разположение

Препоръчани оферти