Актуална информация за всички предстоящи пътувания, можете да получите на 0700 10 403 (на цената на един градски разговор).

Инфорамция за хотела

Хотел Delphin Palace има 5 звезди и е разположен на първа линия на брега на Средиземно море в Анталия. Той предлага стаи с безплатен Wi-Fi, голям басейн тип лагуна, дневни и вечерни забавления.

Стаите на хотел Delphin Palace са просторни и разполагат с мебели от тъмна дървесина и декор с турски акценти. Всяка стая има самостоятелен външен балкон, а някои стаи имат страничен морски изглед. Всички стаи разполагат със сателитна телевизия, работно бюро и принадлежности за баня.

Ресторант Delphin предлага интернационална кухня, включително османска, италианска, японска кухня, както и пресни морски дарове. Лоби барът предлага коктейли 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Вечерните забавления включват музика на живо, дискотека и комедийни представления.

През деня гостите могат да се забавляват на водните пързалки или да участват в спортните турнири, организирани на място в хотела. Уелнес центърът включва пълен набор от спа услуги и добре оборудван фитнес център. На разположение има и кино, детски клуб и шезлонги на плажа.

Удобства в DELPHIN PALACE ANTALYA

Упражняване, фитнес
Басейн
Спа център

Разположение