Актуална информация за всички предстоящи пътувания, можете да получите на 0700 10 403 (на цената на един градски разговор).

Инфорамция за хотела

Допълнителна информация
Ваканционно селище CALANE е разположено в защитена територия в землището на Кастеланета Марина. Елегантният комплекс разполага с 230 стаи с климатик и санитарен възел, двойно легло и разтегателен диван. За гостите работят ресторант, бар, детска градина и бебешка стая, анимация, конферентна зала, магазини, банкомат и лекар. Разнообразната кухня дава възможноти за лесен избор, който може да задоволи изискванията и на туристи с непоносимост към различни алергени. Безжичен интернет в общите части позволява на гостите постоянна връзка с глобалната мрежа. Комплексът разполага със собствен плаж, със син флаг и фин пясък. До него се стига с шатъл през красива пинета за около 7 минути. Calanè Village е „4 звезден“ комплекс, който напълно спазва стандартите, наложени от сертифициращите органи. Селището е перфектно организирано и оборудвано, като по този начин предлага максимален комфорт на своите гости. Обширните и безопасни пространства предоставя отлични условия за почивка.

Additional Tours
 евро (дете 2-11.99 г.)  (дете 2-11.99 г.) дегустация на домашни ликьори и сладки. Цената включва: транспорт, екскурзоводско обслужване, дегустация на пица и вино от Саленто. . Масерията е собственост на един от сериозните животновъди и производители на сирена и млечни продукти в региона. През 18 и 19 век тези стопанства са били убежище на местни бунтовници. Факт, който обяснява легендарните истории, свързани с испанското и френското управление и съпротивата на обявените извън закона. От тези времена са запазени традициите в отглеждането на животни и производството на сирена и зехтин, сполучливо съчетани с модерна организация за био производство и безотпадни технологии. Презентация и дегустация на специфичните за региона сирена: моцарела, бурата, страчатела и др. . Много елегантен град, намиращ се в пленителната долина на Итрия (

Удобства в CALANE VILLAGE

Разположение