20 години "Караджъ Турс", 20 години пътуваме заедно с Вас! Годината започва с 20 лева отстъпка, подарък от нас!    ГРАБНИ ВАУЧЕРА, СЕГА!

Инфорамция за хотела

 

https://www.bestwesternpatongbeach.com/

 

Разположение:

Разположен в сърцето на Пукет, сред най-вълнуващите дестинации за почивка, Best Westrern Patong Beach шредлагам стилно и достъпни стау заобиколени от топ атракциите на града. Великолепния бял пясък на Patong Beach е на около 10 мин приятна разходка разстояние докато Junceyon Shopping Centre и красивия район за нощен живот са още по близо.

Хотел:

Чистите и модерни стаи са елегантно обзаведени, като имат и телевизотри с плоски екрани, освежаващи дъждовни душове и лични балкони. Отпуснете се на басейна на покрива със шикозни кабини и освежаваши напитки от басейна на бара и вечеряйте в модерния уличен Mana Restaurant предлагащ великолепни местни и медународни ястия. Предлагат се супериорни стаи с отделни легла така и със спалня.

Стаи:

Чистите, стилни стаи в best Western Patong Beach са разположение на седем етажа обслужени от асансьори, предлагаме избор от спалня или стая с две отделни легла. Решенив неутрални тонове, удобна мебелировка и различни модерни удобстава, гостите могат да се насладят на спокойна нощ след зает ден и нощ в живият тропически град.

Ресторанти:

Mana Restaurant e модерен и отворен през цел ден с нотка магия. Атмосферата, кухнята и обслужването създават запомняща се вечерта ви там. Насладете се на тристепенна вечеря допълнена с вино под звездите на просторна тераса и бърз снак в студения бял интериор.

Закускара бюфер предлага разнообразие от зърнени закуски, печива, сготвена храна, свежи тропически плодове и още много. A ла карт менюто за обяд и вечеря предлага класически местни вкусове както и добре познати и обичани международни такива. Тематичните бюфети за вечеря също се предалат и през активния сезон.

 

Разположение

Удобства в Best Western Patong Beach Phuket