20 години "Караджъ Турс", 20 години пътуваме заедно с Вас! Годината започва с 20 лева отстъпка, подарък от нас!    ГРАБНИ ВАУЧЕРА, СЕГА!

Инфорамция за хотела

Описание
Хотелският комплекс разполага с тераса за слънчеви бани и СПА център, както и 5 заведения за хранене.  Освен това има игрище за плажен волейбол и фитнес център. *Трансферът се извършва с вътрешен полет.

Плаж
Хотелът разполага със собствен плаж и се намира на първа линия.

Hotel Video
1kY7peISvfI

За децата
Детски клуб Детегледач (платено)

Местоположение
Amari Havodda Maldives е морски курорт, разположен в най-недокоснатия архипелаг в Индийския океан. Разположен в южния атол Гаафу Даалу, курортът е заобиколен от богат пъстър морски живот. Гостите могат да стигнат до острова на борда на кратък 55-минутен полет от международното летище Мале  до вътрешното летище Каадехду (KDM), последвано от 15-минутен трансфер на моторна лодка.

Информация за стаята
Климатик Телевизор Набор за приготвяне на кафе/чай Сейф Мини-бар Вана Сешоар Халат и чехли Тоалетни принадлежности Интернет Тераса

Концепция на хранене
Пълен пансион (FB) включва: Закуска, обяд и вечеря с шоу кукинг, грил и барбекю - сервират се в Amaya Food Gallery Неограничена консумация на безалкохолни напитки и вода по време на хранения в Amaya Food Gallery House Reef шнорхелинг тур веднъж на престой (всяка сутрин от 9:00ч., продължителност 30мин. със задължителна резервация поне един ден предварително, необходимо е клиентите да могат да плуват) Оборудване за шнорхелинг Йога при изгрев и при залез Ползване на фитнес Безплатно използване на мултифункционален корт с различни игри Безплатно ползване на игрище за плажен волейбол Ежедневно вечерни забавления в Thari Bar (жива музика, DJ и т.н) Безплатен Wi Fi All Inclusive включва: Закуска, обяд и вечеря с шоу кукинг, грил и барбекю - сервират се в Amaya Food Gallery Селекция от алкохолни и безалкохолни коктейли, бира, вино, пенливо вино, ликьори, сокове, безалкохолни напитки, минерална вода, кафе/чай. Сервират се в Thari Bar от 10:00 до 24:00, в Iru Bar от 17:00 до 19:00, в Amaya Food Gallery по време на хранение и в Ember Grill от 19:00 до 22:00ч. Пица и снакс в Pizza Kaage от 12:00 до 18:00ч. House Reef шнорхелинг тур веднъж на престой (всяка сутрин от 9:00ч., продължителност 30мин. със задължителна резервация поне един ден предварително, необходимо е клиентите да могат да плуват) Оборудване за шнорхелинг Йога при изгрев и при залез Ползване на фитнес Безплатно използване на мултифункционален корт с различни игри Безплатно ползване на игрище за плажен волейбол Ежедневно вечерни забавления в Thari Bar (жива музика, DJ и т.н) Безплатен Wi Fi Premium All Inclusive включва: Закуска, обяд и вечеря с шоу кукинг, грил и барбекю - сервират се в Amaya Food Gallery Една гурме вечеря на престой в Ember Grill Селекция от алкохолни и безалкохолни коктейли, бира, вино, пенливо вино, ликьори, сокове, безалкохолни напитки, минерална вода, кафе/чай. Сервират се в Thari Bar от 10:00 до 24:00, в Iru Bar от 17:00 до 19:00, в Amaya Food Gallery по време на хранение и в Ember Grill от 19:00 до 22:00ч. Пица и снакс в Pizza Kaage от 12:00 до 18:00ч. Мини бар - зарежда се веднъж дневно с бира, безалкохолни напитки, снаксове. House Reef шнорхелинг тур веднъж на престой (всяка сутрин от 9:00ч., продължителност 30мин. със задължителна резервация поне един ден предварително, необходимо е клиентите да могат да плуват) Оборудване за шнорхелинг Една на престой 60 минутна процедура в Breeze SPA. Готварски класове с шеф или су шеф, веднъж на престой. Йога при изгрев и при залез Ползване на фитнес Безплатно използване на мултифункционален корт с различни игри Безплатно ползване на игрище за плажен волейбол Ежедневно вечерни забавления в Thari Bar (жива музика, DJ и т.н) Безплатен Wi Fi

Забавления и спорт
Ддайвинг център Кану Фитнес зала Скутер Водни ски Уиндсърфинг Йога Кулинарни уроци Шнорхелинг Катамаран СПА услуги

На територията на хотела
2 ресторанта 2 бара Пицария СПА център Басейн Градина Магазини Библиотека Лекар

Допълнителна информация
Последна актуализация на информацията /23.11.2022 г./ Забележка:  Администрацията на хотела си запазва правото да прави промени в концепцията на хотела  без предварително предупреждение.

Разположение

Удобства в AMARI HAVODDA MALDIVES