Уважаеми клиенти, временно офиса ни в град Велико Търново - няма да обслужва клиенти! Всички възникнали въпроси по предстоящи пътувания, бъдещи или настоящи резервации, може да отправяте към офисите ни

в град София +359 879 007419 ,+359 879 007411; град Русе +359879 007417 и град Пловдив +359879 007408. Е-маил адресът: vtarnovo@karacitours.bg - остава активен и на Ваше разположение!

Инфорамция за хотела

Хотел Opera Blue се намира в района на Гувия, на 8 км от центъра на Корфу. Хотелът е разположен в сграда във венециански стил, с добре декорирани стаи, напълно оборудвани, осигуряващи комфортен престой на остров Корфу. За вашето настаняване изберете измежду неговите 62 стаи, типа стая, който покрива вашите нужди. Има и 24-часова рецепция, така че нашият опитен персонал е на ваша страна, готов да предложи услугите си с професионализъм през целия ви престой в Opera Blue Hotel. Басейнът и барът на басейна с шезлонги ви предлага моменти на релаксация край басейна. Гостите могат да опитат разнообразие от вкусни предложения, с акцент върху местната и средиземноморска кухня, в ресторанта на хотела. Хотелът се намира в оживен район с барове, ресторанти, клубове и няколко магазина. Марина Гувия е на около 6 минути с кола.

Разположение

Удобства в Across Opera Blue (ex. Omiros hotel)

24-часова рецепция
Коли под наем
Доктор на повикване
Упражняване, фитнес
Масажни услуги
Външен басейн
Паркинг
Басейн
Ресторант
Рум сървис
Сейф
Сауна
Безжична интернет връзка в зони за обществено ползване
Багажното отделение
Bar
Snack bar
Pool Bar
TV room
Ironing Services
Laundry Services
Work station