НОВ БОНУС ВАУЧЕР!

Поздравления! Вие можете да получите бонус ваучер за следващо пътуване и той автоматично да бъде приспаднат от Ваша бъдеща резервация, онлайн или в наш офис. 
Ваучерите са комплимент за нашите клиенти и представляват отстъпка за следваща резервация.

Как да може да получите бонус ваучер?
Бонус ваучерите се издават само по оферти, маркирани със съответният знак. При резервация по такава оферта, до 5 работни дни след приклюване на Вашата резервация (за приключване на Вашата резервация, се приема настъпването на датата на връщане, посочена в договора), Вие ще получите на Вашият e-mail адрес, уникален код за отстъпка от следваща резервация на стойността упомената във всяка оферта (маркирана със съответният знак).

Бонус ваучерите могат да бъдат фиксирана сума (10, 15, 20 или повече лева), но могат да бъдат и процет от настоящата Ви резервация (пример: при резервация на стойност 1000 лв. и бонус ваучер в размер на 5 %, Вие автоматично ще получите бонус ваучер на стойност 50 лева).

Как може да използвате БОНУС ВАУЧЕР в наш офис или офис на наш агент:
1. Принтирайте полученият мейл или направете снимка на кода му.
2. Изберете офертата или хотелското настаняване, която искате да използвате.
3. Посетете наш офис или офис на наш партньор. Със служителя обсъдете желаната от Вас дестинация, оферта или хотелско настаняване. Преди да продължите напред, уточнете, че ще се възползвате от БОНУС ВАУЧЕР с които разполагате от предишна ваша резервация. Покажете бонус ваучера или снимка от телефона си.
4. Готово. Това е всичко!

Използвайте онлайн:
1. Изберете офертата или хотелското настаняване, която искате да използвате.
2. Направете резервация, изчакайте потвърждението й, преминете към плащане.
3. В полето за ваучер код, попълнете вече представеният Ви код за БОНУС ВАУЧЕР и Готово! Бонус ваучер са автоматично приложени към вашата резервация! Можете да преминете към плащане по резервацията и подписване на всички необходими документи по нея.

NB! Не забравяйте! За да имате валидна резервация, трябва да сте попълнили коректно данните на Вас и пътуващите с Вас (ако има такива). Това е важно не само за да гарантираме пътуването Ви, но е важно за да подсигурим нужна информация за партньорите ни с които работим и коректното осигуряване на Вашето незабравимо пътуване с Караджъ Турс! Доказан факт е, че човек не помни валидността на документите си. Ето защо ние искаме да попълните информация и за тях, защото тя е нужна освен за издаването на самолетни билети (примерно), а и за да подсигурите валидността им преди Вашето пътуване.

Бонус ваучерът е валиден в нашите офиси, в офисната ни мрежа в страната, както и при партньорските ни агенции или онлайн.
Можете да получите само 3 ваучера в един календарен месец и максимум 20 ваучера в рамките на 12 месеца.
Ваучерите не могат да бъдат разменяни срещу парична стойност или използвани за покупка на стойност, по-ниска от стойността на ваучера. Общата сума на резервацията, след прилагане на ваучера трябва да надвишава минимум стойността на ваучера. Ваучерите не могат да бъдат използвани за закупуване на ваучер подарък. Бонус ваучер не може да бъде комбиниран с други ваучери или с друг тип отстъпки.
Ваучерът предоставя еднократна отстъпка и може да бъде използван до 90 дни след неговото получаване.

Караджъ Турс - Лоляните ни клиети винаги получават повече!